Beate og Bæstet

Dette er en nyskrevet version af eventyret om skønheden og udyret. Denne gang er eventyret om den fortryllede prins, der først kan få sin virkelige skikkelse igen, når han bliver elsket trods sin grimhed, placeret i en nutidig ramme. Katrine Troensegaard, har skrevet den nye tekst, og den unge tegner Søren Schjødt Sehested debuterede som dukketeaterscenograf. På lydsiden høres Lea Rønne og Victor Marcussen i titelrollerne sammen med Anne-Vibeke Mogensen, Hans Rønne m. fl.

   
 
Fra 7 år og voksne.

Lokalavisen gav 4 stjerner ud af 5 og skrev bl. a.
 
Her hører man troldmanden bag forhænget, som knirker og knager, for at få det til at køre, her går der tid med sceneskifte, her går det lidt i hak og ikke glidende og smurt, men når det så er sagt, er dette netop charmen ved dukketeatret. Det giver sig tid. Forhaster ikke. Er helt sin egen.

"Effekterne" har da også sin virkning og er imponerende i dens egen skala. Charmerende og hyggelig. Det er dragende og finurlig. Den lille kasse bliver dragende og inddrager os i sin fortælling.

 Som Beate kommer publikum til at elske dukketeatret trods det lidt uhyrlige gammeldags udseende, som vokser for vores øjne og bliver en rigtig skønhed.

Stykket kommer til live i de smukke og klassisk tegnede kulisser og karaktereri Søren Schjødts udtryksfulde pen, og i Per Brinks kyndige hånd.

  Et skønt lille uhyre.

 

sidst opdateret 26. maj 2018
Svalegangens Dukketeater
v/Per Brink Abrahamsen
info@svalegangensdukketeater.dk